ΙΑΤΡΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ - SANS SOUCI ΣΑΛΑΜΙΝΑ

Μετάβαση στο περιεχόμενο
ΠΑΡΟΧΕΣ
Ιατρική Νοσηλευτική Φροντίδα
 
Διαρκής Παρακολούθηση Ιατρική και Νοσηλευτική.

Οι  ένοικοι παρακολουθούνται καθημερινά από τον έμπειρο ιατρό της μονάδας  σε γηριατρικά προβλήματα. Υπάρχει 24ωρη φροντίδα από έμπειρο και  καταρτισμένο (πτυχιούχοι) νοσηλευτικό προσωπικό με συνεχή έλεγχο της  φροντίδας και της χορηγούμενης φαρμακευτικής αγωγής. Συγχρόνως η μονάδα  καλύπτεται από συνεργάτες ιατρούς όλων των ειδικοτήτων  (νευρολόγο-ψυχίατρο-καρδιολόγο- οδοντίατρο κ.τ.λ), ώστε το πρόβλημα να  αντιμετωπισθεί εντός της μονάδας. Αν η κατάσταση του ασθενούς δεν μπορεί  να αντιμετωπισθεί εντός της μονάδας, τότε διακομίζεται μέσω του Ε.Κ.Α.Β  στο εφημερεύον Νοσοκομείο. Στη συνέχεια ο φιλοξενούμενος επιστρέφει στη  μονάδα σε συνεννόηση πάντα με τη Διεύθυνση και το οικογενειακό του  περιβάλλον.

Ψυχολογική και Κοινωνική Υποστήριξη.
Τη μονάδα μας επισκέπτεται  ψυχολόγος  καταρτισμένη σε θέματα που αφορούν την Τρίτη ηλικία και παρέχει  οποιαδήποτε ψυχολογική και ηθική υποστήριξη, μελετά και ερευνά τα  ενδιαφέροντα τους. Συντονίζει ειδικός Ψυχίατρος.

Φυσικοθεραπεία
Στη  μονάδα λειτουργεί πλήρως οργανωμένος και εξοπλισμένος χώρος  φυσικοθεραπευτηρίου όπου σε συνεργασία με ειδικό φυσικοθεραπευτή  παρέχονται εξειδικευμένα προγράμματα φυσικοθεραπείας και κινησιολογικής  αποκατάστασης μετά από σύσταση του ειδικού ιατρού (ορθοπεδικού,  νευρολόγου)κ.α
Επιστροφή στο περιεχόμενο